Wij versturen jouw bestelling met PostNL omdat wij het belangrijk vinden dat jouw pakket zo duurzaam mogelijk bezorgd wordt. PostNL heeft als doel om uiteindelijk helemaal geen CO2 meer uit te stoten en zet daar vol op in. Dat past ook bij de filosofie die Stenders heeft met betrekking tot duurzaamheid. PostNL rijdt steeds vaker elektrisch, maakt gebruik van schone brandstoffen en bezorgt als het even kan op de fiets. Alle CO2 die (nog) niet gereduceerd kan worden, wordt gecompenseerd.

postNl duurzaam

Hoe werkt PostNL?

Jouw pakket wordt van maandag tot en met zaterdag bezorgd op het gewenste adres. Hierin wordt er van tevoren een tijdvakindicatie gedeeld van 2 uur; vanaf 08.00 tot en met 21.30 uur. De bezorger doet een bezorgpoging. Als je niet thuis bent, ontvang je een digitale kennisgeving wat er met jouw pakket is gebeurd. Je kunt ook een afgesproken plek doorgeven. Het pakje wordt dan bijvoorbeeld onder een afdakje of schuurtje geleverd. Ook kun je kiezen voor bezorging bij de buren. Als jouw pakket is bezorgd bij een PostNL pakketpunt, blijft deze 7 dagen voor je liggen.

Wat is de status van mijn bestelling?

Wat fijn dat je een bestelling bij ons hebt geplaatst. De dag voordat je jouw pakket ontvangt, sturen we je een e-mail met de Track & Trace-informatie waarmee jij jouw pakket kunt volgen.